Biografie

Mijn naam is Sadhana Ramcharan. Ik ben geboren in Suriname en heb daar gewoond tot mijn twaalfde. De fascinatie voor fotografie begon op mijn veertiende.

In de te volgen jaren heeft iedereen mij leren kennen als degene die altijd haar camera bij zich had en/of degene die de foto’s maakte.

Ik heb het altijd leuk gevonden om belangrijke en leuke momenten in het leven vast te leggen.Het contact die ik met mensen heb vind ik fijn. Samen komen we tot een beeld waar iedereen achter staat.Ik ben een echte `mensen´ fotograaf en probeer de sfeer en de emotie van het moment vast te leggen.

Ook ben ik continu bezig mezelf verder te ontwikkelen, als mens en als fotograaf. Lekker me gang kunnen gaan, zonder eisen of verwachtingen van anderen en zonder tijdsdruk.

Mijn ambitie is dan ook om te blijven ontwikkelen, en vooral veel plezier te hebben in mijn vak!

P4E maakt foto’s voor diverse gelegenheden
Ik maak foto’s van verschillende en diverse gelegenheden: kinderfeestjes, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes, kraamfeestjes, zwangerschap, babyshowers, babyfotografie, feestdagen (koningsdag, pasen, sinterklaas, kerst), afzwemmen, diploma-uitreiking, gezinsfoto’s, familiefoto’s, profielfoto social media, hindoestaanse gelegenheden zoals poodjas, moeran, bhatwaan.

Mocht u een bijzondere gelegenheid hebben, hoe klein dan ook, neem dan contact met mij op.
Ik denk iets voor u te kunnen betekenen.